Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset med takterrass och balkong

I din lyxiga tvåa högst upp i huset njuter du av terrass med kvällssol och balkong med morgonsol. Du har massor av förvaring och öppna sällskapsytor för middagen med vännerna.

När du kommer in i hemmet hänger du upp jackor och tröjor i den rymliga klädkammaren. I ditt stora kök kan du enkelt förbereda lyxmiddagen, bordet kan du duka upp i vardagsrummet, på terrassen med kvällssol eller kanske balkongen med morgonsol när det är dags för brunch. Här sträcker dig hemmet dessutom långt förbi hemmets väggar, med innergårdens löpbana och utegym och gemensam takterrass på din våning.

Kök och vardagsrum

I ditt nya Marbodalkök med öppen planlösning till vardagsrummet har du plats för det stora långbordet, barbordet eller den praktiska köksön. Du har rymliga L-formade och gott om förvaring i fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. Vardagsrummet är öppet och ljust med fin utsikt från det störa fönstret. Altandörren och det stora vardagsrumsfönstret ger naturligt ljusinsläpp.

Terrass

Din underbara terrass på 18 kvadratmeter har massor av plats för allt från soldagar till odlingslådor. Här kan du ställa ut långbordet när vädret tillåter, västerläget ger sol middagen ut.

Sovrum med balkong

Ditt lyxiga sovrum har två stora fönster mot innergården och plats för allt från dubbelsäng och nattygsbord till arbetshörna och läsfåtölj. Med egen utgång till balkongen kan du smita ut för morgonkaffet direkt från sängen. Du får massor av sol från din höga position och det härliga österläget.

Badrum med tvättmaskin

I ditt nya badrum har du din egen energisnåla tvättstuga. Tvättmaskinen och torktumlaren står smart undanställda under bänkskivan. När tvätten är klar kan du enkelt sortera den på arbetsytan. Badkaret kan du välja att byta mot en yteffektiv hörndusch. Klinkergolvet städar du snabbt bort vattnet från.

Hall med klädkammare

I entrén kan du och dina gäster hänga undan otympliga dunjackor i den praktiska klädkammaren. Här finns plats för både skoställ, kapphylla och ofärdiga flyttlådor.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet