Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

På våning fem med balkong i söderläge

I din ljusa tvåa har du underbar utsikt över de träningsglada grannarna på aktivitetsgården och den lummiga växtligheten i kvarteret. På balkongen njuter du av solsällskap frukosttid som middagstid.

Hemma hos dig finns ett öppet vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en underbar balkong i söderläge. Om du mot förmodan vill lämna balkongens värme så har du både takterrass och aktivitetsgård till ditt förfogande. Med cykelgaraget och cykelverkstaden är det dessutom enkelt att ta cykeln till Uppsalas restauranger och kulturupplevelser, som du når på bara fem minuter.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal är öppet och ljust med generösa arbetsytor där både vänner och familj kan klämma in sig när du behöver hjälp med festmiddagen. Vitvarorna är stilrent integrerade i köksdesignen och drar minimalt med energi. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljusa och sociala ytor, där både middagsbord och soffa får plats.

Balkong

På den soliga balkongen kan du odla tomatplantan och hemmakryddorna. Utebordet med plats för flera sittande får du enkelt plats med. Med en balkong på nio kvadratmeter slipper du kompromissa.

Sovrum

I ditt stillsamma sovrum har du plats för en stor säng, eller en mindre säng och ett skrivbord när du jobbar hemifrån. I garderoben i hörnet kan du organisera kläderna, lätt som en plätt.

Duschrum med tvättmöjligheter

I ditt nya helkaklade duschrum har du hörndusch samt en kombimaskin med tvätt- och torktumlare som står snyggt dold av bänkskivan. Med tvättstuga och duschställe i ett finns ett praktiskt och ytsmart rum.

Hall

I den öppna hallen hänger du ytterkläderna längsmed väggen. Här finns plats för kapphylla och skoställ, med ett städskåp för vårstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet