Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsnära tvåa med öppen planlösning

Morgonens träningspass på aktivitetsgården med både utegym och löpbana avslutas med att du väljer bort hissen och tar en snabb spurt upp för trapporna till ditt

Välkommen till ditt nya hem i det aktiva kvarteret Kapellgärdet. Här bor du med träningsmöjligheter på innergården i cykelvänliga Uppsala. Din ytsmarta tvåa har en öppen planlösning och gott om plats för förvaring. Dina energieffektiva maskiner för tvätt och disk är skonsamma mot miljön och ett välkommet inslag i ett aktivt liv. Med cykel når du stadskärnan på knappt tio minuter.

Entré

Från din nya entré ser du rak fram till det ljusa vardagsrummet. Här finns plats för hatthylla och skoställ till höger precis innanför dörren. Skjutdörrsgarderoben i hallen ger generöst med förvaring utan skrymmande dörrar. Här ryms säsongens kläder och även städredskapen.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen har du ditt lugna sovrum med plats för en större säng. Hörngarderoben sväljer både kläder och lakan. Fönstret som vetter mot innergården släpper in ljuset i rummet.

Badrum

Med en klimatsmart kombinationsmaskin och en stilren hörndusch är detta rummet där både du och dina kläder blir rena. Ditt badrum är ljust och helkaklat, och här finns en användbar arbetsbänk där tvätten kan sorteras och där du kan ställa ett ljus eller två.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning för både umgänge och matlagning. Med balkongdörren öppen släpper du in den friska luften och från vardagsrummets fönster får du även in gott om ljus. Här lagar du mat med hjälp av energieffektiva vitvaror i ditt eleganta kök. Känner du inte för att laga mat kan du alltid cykla in till stan på tio minuter där restauranger i alla prisklasser väntar.

Balkong

Balkongen i soligt söderläge sträcker sig längst hela vardagsrummets kortsida. Ljumna sommarkvällar är det skönt att sitta här långt efter att solen gått ner med ett gäng filtar nära till hands. Med nio kvadratmeter får du plats med allt från solstolen till hyllan med blomstersamlingen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet