Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av solen i lägenhet med balkong

Högt upp i huset finns din nya genomgående tvåa. Här ser du ut över innergårdens aktivitet från sovrumsfönstret, och i söder har du en solig och rymlig balkong.

Lässtunden, middagen och hemmaodlingen blir trevligare på balkongen, och med hela nio kvadratmeter i soligt söderläge kan du inreda för allt detta. Med gott om växter i olika höjder skapar du ett levande utomhusrum där dekorativa blommor samsas med tomatplantor och örter som du kan använda i matlagningen. När det vankas kalas med nya och gamla vänner pyntar du din uteservering med kulörta lampor och bunkrar upp med filtar för en sen sommarkväll.

Entré

Din välkomnande entré har plats för ytterkläder till höger. Här har du ett praktiskt klinkergolv som går över i en vacker ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten. Skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för förvaring utan skrymmande dörrar. Här finns även lägenhetens städförråd.

Sovrum

Här har du sju kvadratmeter att vila ut på. Här kommer ljuset in från fönstret som vetter mot innergården. I hörnet har du en till garderob för mer förvaring.

Badrum

När det är dags för tvättdag står din kombinerade tvätt- och torkmaskin i din tjänst. I energieffektivt manér gör den dina kläder rena och torra. Ditt stilrena helkaklade badrum är även utrustat med hörndusch och en praktisk arbetsbänk ovanför kombinationsmaskinen.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens centrum är den öppna ytan med kök och vardagsrum. Med balkongdörren öppen får du in den friska luften medan du blandar ihop dressingen till kvällens middag. Den integrerade diskmaskinen och dina andra vitvaror är energieffektiva och stilrent designade.

Balkong

Balkongens nio kvadratmeter passar lika bra för vila som för umgänge. Här har du gott om plats för möbler och hemtrevliga växter. Det lyxiga söderläget gör att du kan räkna med många soliga stunder här. Som komplement till din egen mysiga balkong har du även en gemensam takterrass att njuta av två trappor upp.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet