Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vidsträckt utsikt från balkong på våning fem

Om du uppskattar valmöjlighet är det här du ska bo. Med balkongen får du egentid, den gemensamma takterrassen skapar sociala möten med grannarna och på gården aktiverar du dig.

I kapellgärdet Arena är det lika enkelt att känna sig stark och frisk som lugn och tillfreds. Du har massor av möjligheter till träning med aktivitetsgårdens löparbana och utegym. Runt banan har du lummig växtlighet med sittplatser, på takterrassen på våning sex har du och grannarna lyxigt sydvästläge. När du vill uppleva stadspulsen ligger city fem minuter bort med cykel.

Kök och vardagsrum

I det ljusa köket med öppen planlösning har du plats för ett middagsbord med fyra till sex sittande. Du har rymliga arbetsytor för matförberedelsen och integrerade vitvaror som diskmaskin och fullhöjdskyl. I det angränsande vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen för familjens myskväll.

Balkong

Med lyxigt söderläge på våning fem finns en balkong som släpper in massor av värmande solljus från tidig morgon till sen kväll. Du har nio kvadratmeter att möblera med allt från solfåtölj och utebord.

Sovrum 1 och 2

Här har du utsikt över den frodiga innergårdens löpbanor och sittplatser. Båda dina sovrum är lugna och lättmöblerade, med plats för säng, skrivbord och byrålåda. I det större får du plats med en säng av större modell. Det mindre rummet har garderob för förvaring.

Duschrum med tvättmöjligheter

De ljusa kakelväggarna och det praktiska klinkergolvet är stilrent och enkelt att sköta. Du har både tvättmaskin och torktumlare, vilka står undanställda under en arbetsbänk där du kan ställa doftljusen eller vika de rena kläderna. Hörnduschen kan du byta mot badkar.

Entré

Här hänger du upp jackor och koftor i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Det finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet