Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av kvällssolen i lyxig trea med balkong

Här bor du högt upp med strålande utsikt. Din balkong i soligt västerläge ger kvällssol till sommarens middagar och vinkvällar. I hemmet har du ett stort socialt kök och lugna sovrum för avslappning.

I din nya trea har du alla möjligheter för umgänge. Du har stora ytor hemmavid som sträcker sig från mysiga rum inomhus till soliga balkongen i västerläge. Du har även en takterrass i sydvästläge som du delar med grannarna, och en aktiv innergård med både löpbanor och utegym. City når du på bara fem minuter med cykel.

Kök och vardagsrum

Ditt smakfulla Marbodalkök bjuder in till festliga middagar och lugna frukostar. Här finns rymliga arbetsbänkar med en L-form som ger plats för flera kockar. Du har plats för ett stort matbord med sex sittande och gott om förvaring i fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. Vardagsrummet är öppet och ljust med fin utsikt från det störa fönstret. Balkongdörren och det stora vardagsrumsfönstret ger naturligt ljusinsläpp.

Balkong

Här finns alla möjligheter till umgänge eller eftertanke. Du bjuda över vännerna för en middag i kvällssolen eller odla hemmakryddorna i lugn ensamhet. Det soliga västerläget ger värme större delen av kvällen.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet har du plats för dubbelsäng och två sängbord. Du förvarar kläderna i den praktiska klädkammaren. Det något mindre rummet passar utmärkt för barnet, gästen eller arbetshörnan. Båda sovrummet vetter mot den lugna innergården.

Badrum med tvättmaskin

Här finns tvättstuga och badrum i ett. Tvättmaskinen och torktumlaren står praktiskt gömda under bänkskivan. När tvätten är klar kan du enkelt sortera den på arbetsytan. Badkaret kan du välja att byta mot en yteffektiv hörndusch. Klinkergolvet städar du snabbt bort vattnet från.

Hall

I den inbjudande hallen hänger du ytterkläderna i utrymmet till höger eller till vänster. När det är dags för storstädning hittar du även städskåpet här.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet