Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp med två balkonger

Här bor du näst högst upp i huset med två helt egna balkonger och möjlighet att nyttja takterrassen på våningen över. Ditt hem är ljust och miljövänligt med gott om sällskapsytor inne som ute.

Här sträcker sig hemmet från vardagsrum och balkonger och vidare ner till innergårdens träningsytor och takterrassens kvällshäng. I kapellgärdet Arena är sällskapsytorna betydligt större än vad som ryms mellan fyra väggar. På sommaren kan du plöja podcasts i din ensamhet på balkongen eller på innergården, och på vintern kan du utmana grannen på en löprunda eller ta en kopp kaffe i den inglasade balkongen i söderläge.

Kök och vardagsrum

Ditt smakfulla och praktiska Marbodalkök separeras från det rymliga vardagsrummet av en fristående vägg. Du har gott om förvaring för veckans matlådor i fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen. Köket har gott om plats för ett större middagsbord och i det ljusa vardagsrummet kan du ställa både långbord och soffhörna.

Balkong 1 och 2

Balkongen i västerläge har nio kvadratmeter att möblera med middagsbordet för sensommarfesten. Din höga position ger gott om värme och sol större delen av kvällen, och när solen gått ner kan du gå inåt till den inglasade balkongen eller bjuda in gästerna till det sällskapliga vardagsrummet.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet har fönster i söderläge och 13 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng och inredningsdetaljer. Du förvarar kläder och prylar i det inbyggda utrymmet med linneskåp och i hörnet kan du ställa arbetshörnan. Det något mindre sovrummet har plats för enkelsängen och skrivbordet, vilket gör rummet utmärkt som arbetsrum eller barnkammare.

Badrum med tvättmaskin

I ditt ljust helkaklade badrum finns tvättmöjligheter, badkar och arbetsbänk. Du har förvaring i spegelskåpet och möjlighet att byta badkaret till dusch. Tvättmaskinen och torktumlaren står under bänkskivan för maximalt utrymme på klinkergolvet.

Hall

I din nya välkomnande hall finns plats för vinterkängor och ytterkläder i det inbyggda utrymmet. Här finns även städskåp när det är dags för städdag.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet