Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med solig balkong och träningen runt hörnet

Lugna dagar kan du ta med dig favoritboken ut till balkongen i söderläge, eller till den gemensamma takterrassen. När träningen kallar finns både löpbana och styrketräning på den aktiva innergården.

I din härliga tvåa är det lika lätt att skapa egentid som att finna nya bekantskaper. På innergårdens löparbanor kan du äntligen slå ditt personbästa och på den gemensamma takterrassen med kvällssol kan du grilla med grannarna medan solen går ner över domkyrkan. När du vill varva ner har du ett öppet och ljust hem att njuta av sommar som vinter.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. I köket kan du tillaga festmiddagen tillsammans med gott samvete. De energieffektiva vitvarorna är snälla mot både miljö och plånbok. Maten kan avnjutas vid köksbordet, vardagsrumssoffan eller på din mysiga balkong.

Balkong

Balkongen löper längsmed större delen av vardagsrummet och vetter mot söder. Det soliga läget gör utrymmet perfekt för odling och blommor, eller en lugn dag med korsord i solstolen.

Sovrum

I sovrummet kan du varva ner och slappna av. Du har plats för en säng av större modell och bra förvaring i garderoben i hörnet.

Duschrum med tvättmöjligheter

Här har du duschrum och tvättstuga i ett. Trots sin storlek har duschrummet plats för både hörndusch, kombimaskin med tvätt- och torktumlare, arbetsbänk och skåp för förvaring.

Entré

I den öppna hallen hänger du ytterkläderna längsmed väggen. Här finns plats för kapphylla och skoställ, med ett städskåp för vårstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet