Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge i socialt kvarter

Ta med dig morgonkaffet ut på balkongen och fånga dagens första sol. På kvällen kan du se solen gå ner över Uppsala från den gemensamma takterrassen.

Din välplanerade tvåa rymmer alla bekvämligheter som du behöver. Här är det enkelt att trivas, och din rymliga balkong gör att du har en hemtrevlig närhet till frisk luft. De gemensamma utomhusmiljöerna bjuder både på mer frisk luft och på möten med grannar. Med två kilometer in till stadskärnan cyklar du enkelt in till stan på några minuter. Cykeln får du förresten på köpet när du köper din lägenhet.

Entré

Din entré erbjuder plats för skostället och hatthyllan där du lägger hjälmen och hänger jackorna på rad undertill. Med en skjutdörrsgarderob i hallen har du gott om plats för kläder utan skrymmande dörrar. Här hittar du också hemmets städskåp.

Sovrum

Ditt nya sovrum är en plats att längta till vid slutet av dagen. Här kommer ljuset in från husets innergård, och i garderoben i hörnet finns plats för lakan och kläder.

Badrum

Ditt badrum har klinkergolv och ett kakel som träcker sig från golv till tak. Sätt igång din kombinationsmaskin innan du tar hissen upp till takterrassen, så är tvätten både ren och torr när du kommer tillbaka på kvällen. På arbetsbänken ovanför maskinen viker du smidigt din torra tvätt.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag fixar du i ditt klimatsmarta kök från Marbodal, oavsett om det är en kreativ lösning av vad som finns i kylen eller en välplanerad bjudmiddag. Disken sköter den undangömda diskmaskinen. Den öppna planlösningen till vardagsrummet ger en rymlig känsla, och med fönster mot söder blir ditt hem fullt av ljus.

Balkong

Din rymliga balkong i söderläge med dörr från vardagsrummet suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Balkongen är det självklara valet för sommarens middagar, när du inte väljer takterrassen vill säga. Här finns plats för möblemang och växtligheter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet