Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gemensamma utemiljöer och egen balkong

Från den gemensamma takterrassen kan du se solen gå ner över domkyrkan med nya och gamla vänner. När du vill ha lugn och ro väntar din rymliga balkong i söderläge.

Din nya lägenhet erbjuder både lugn och ro i hemmets vrå och gott om möjligheter till umgänge med grannar med sociala gemensamma utrymmen. På gården kan du hitta din nya träningskompis och de soliga kvällarna på takterrassen kan resultera i spontana middagar med dina nya grannar. Har du tur finns det någon som kan hjälpa dig med din trasiga cykelkedja i den gemensamma cykelverkstaden. Din lägenhet är smart planerad och utvecklad för ditt och miljöns bästa.

Entré

Här möts du av ett lättskött klinkergolv och gott om plats för förvaring i hallens skjutdörrsgarderob. I entrén finns plats för jackor och skor i utrymmet till höger där säsongens ytterkläder prydligt kan arrangeras på rad.

Sovrum

I ditt sovrum har du plats för en större säng där det är skönt att landa vid dagens slut. I hörngarderoben finns mer plats för förvaring av kläder och annat. Långväga besökare kan sova i föreningens bekväma gästlägenhet om ni vill slippa trängas.

Badrum

Lägenhetens helkaklade badrum är lättskött och stilrent med en praktisk dusch i hörnet. Här underlättas vardagsbestyren med en kombinerad maskin för tvätt och torkning för tvättdagen, snyggt undangömd under en användbar arbetsbänk.

Kök och vardagsrum

Längst din högra vägg finns ditt miljösmarta kök. Låt soppan puttra på den energieffektiva induktionshällen och låt den integrerade diskmaskinen göra jobbet efter middagens slut. I vardagsrummet finns bra plats för umgänge och här kan du möblera med soffa och matplats.

Balkong

Din balkong mäter nio kvadratmeter och erbjuder gott om plats för utomhusbordet och en bekväm solstol där du kan koppla av med en tidning. Med en värmande filt och en kopp te kan du fortsätta njuta av ditt soliga söderläge längt in på hösten.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet