Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge i sällskapligt hem

I nya trean har du balkong, vardagsrum eller gemensam takterrass att välja på när det är middagsdags. På innergården finns mysiga sittplatser och plats för kvällsträning, eller kvällsgrillning.

Här kan du utmana din partner på ett svettigt löppass innan middagen. Kapellgärdet Arena har, som namnet antyder, fler möjligheter till träning, med allt från löpbana till styrketräning. Du har ett öppet och välkomnande hem och möjligheter för häng i solen på din egna balkong eller på takterrassen. När du vill uppleva stadspulsen ligger city fem minuter bort med cykel.

Kök och vardagsrum

I köket med öppen planlösning in till vardagsrummet har du plats för ett matbord med fyra till sex sittande. Du har generösa ytor för matförberedelsen och integrerade vitvaror som diskmaskin och fullhöjdskyl. I vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen för familjens gemensamma mat-koma.

Balkong

Den lyxiga balkongen i söderläge ger solchanser till såväl lugna dagar ensam med frukostkaffet som fartfyllda helger med kompismiddagen. På nio kvadratmeter får du plats med både solfåtölj och utebord.

Sovrum 1 och 2

Här har du utsikt över den frodiga innergårdens löpbanor och sittplatser. Båda dina sovrum är lugna och lättmöblerade, med plats för säng, skrivbord och byrålåda. I det större får du plats med en säng av större modell. Det mindre rummet har garderob för förvaring.

Duschrum med tvättmöjligheter

De ljusa kakelväggarna och det praktiska klinkergolvet är stilren och enkelt att sköta. Du har både tvättmaskin och torktumlare, vilka står undanställda under en arbetsbänk där du kan ställa doftljusen eller vika de rena kläderna. Hörnduschen kan du byta mot badkar.

Hall

Här hänger du upp jackor och koftor i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Det finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet