Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Citynära trea med umgänge och träning runt hörnet

Här når du stadskärnan på fem minuter med cykel. På den träningsfyllda innergården har du cykelverkstad, löpbanor och utegym. Den gemensamma takterrassen passar utmärkt för grillkvällen.

I aktiva Kapellgärdet är det lika enkelt att finna umgänge som att ta en dag för sig själv. Sätt in hörlurarna och ta en runda på löpbanan eller bjuda med kompisen på styrkepasset på innergårdens utegym. För avkoppling finns gemensamma takterrassen i sydvästläge och din egen balkong i västerläge, i anslutning till det öppna vardagsrummet med rymligt kök. Med cykelförråd och verkstad är det enkelt att ta sig runt i Uppsala på ett miljövänligt och hälsosamt sätt.

Kök och vardagsrum

Ditt nya Marbodalkök bjuder in till fest. Här finns dessutom rymliga arbetsbänkar med plats för flera kockar, när det blir kökskaos är det enkelt att bjuda in vännerna för lite hjälp. Du har plats för ett större matbord och i kylen och frysen vid den fristående väggen kan du ställa veckans matlådor. I det öppna vardagsrummet kan du ställa stora soffan för filmkvällen. Balkongdörren och det stora vardagsrumsfönstret ger naturligt ljusinsläpp.

Balkong

Med din alldeles egen balkong i västerläge finns alla möjligheter till ett socialt liv. Här kan du bjuda hem vännen för en intim middag eller starta en odlingslåda med grannarna. Det soliga västerläget ger värme större delen av kvällen. När du vill ta det lugn själv kan du varva ner med en god bok.

Sovrum 1 och 2

Dina sovrum har båda fönster mot innergårdens aktiva lummighet. I det större sovrummet har du plats för dubbelsängen och nattygsborden samt förvaring i den praktiska klädkammaren. För barnet, gästen eller arbetshörnan har du det mindre rummet.

Badrum med tvättmaskin

Här har du din egen tvättstuga med badmöjligheter. Vitvarorna står smart undanställda under en bänkskiva på vilken du smidigt viker den rena tvätten. Klinkergolvet är enkelt att städa från badvattnet. Badkaret kan du också välja att byta mot en yteffektiv hörndusch.

Hall

I den inbjudande hallen hänger du ytterkläderna i utrymmet till höger eller till vänster. När det är dags för storstädning hittar du även städskåpet här.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet