Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i västerläge och inglasad balkong i söderläge

Här är det enkelt att njuta av solen. Du kan välja att hänga hemma på någon av dina två balkonger, eller traska upp till den gemensamma takterrassen. På innergården kör du den soliga löprundan.

I Kapellgärdet arena får du både ditt eget nav för lugn och ro, samt massor av möjligheter till gemenskap med träningsdagar med grannarna och grillkvällar i solnedgången. På sommaren kan du läsa en bok vid någon av innergårdens sittplatser eller ta med dig boken upp till balkongen i västerläge, för att sedan förflytta dig till den inglasade balkongen när det kyler.

Kök och vardagsrum

Ditt stilrena och praktiska Marbodalkök separeras från det rymliga vardagsrummet av en fristående vägg, i vilken du finner förvaring för matlådorna med fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen. Köket har gott om plats för ett större middagsbord och i vardagsrummet kan du ställa både långbord och soffhörna.

Balkong 1 och 2

Balkongen i västerläge har nio kvadratmeter att möblera med middagsbordet för sensommarfesten. När solen gått ner kan du gå inåt till den inglasade balkongen eller bjuda in gästerna till det sällskapliga vardagsrummet.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet har fönster i söderläge och 13 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng och inredningsdetaljer. Du förvarar kläder och prylar i det inbyggda utrymmet med linneskåp och i hörnet kan du ställa arbetshörnan. Det något mindre sovrummet har plats för enkelsängen och skrivbordet, vilket gör rummet utmärkt som arbetsrum eller barnkammare.

Badrum med tvättmaskin

I ditt ljust helkaklade badrum finns tvättmöjligheter, badkar och arbetsbänk. Du har förvaring i spegelskåpet och möjlighet att byta badkaret till dusch. Tvättmaskinen och torktumlaren står under bänkskivan för maximalt utrymme på klinkergolvet.

Hall

I din nya välkomnande hall finns plats för vinterkängor och ytterkläder i det inbyggda utrymmet. Här finns även städskåp när det är dags för städdag.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet