Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa med solig balkong

Ditt nya hem har tvättmöjligheter och förvaring och en egen balkong i härligt söderläge. I cykelvänliga Uppsala är cykelverkstaden på den aktiva innergården en välkommen detalj.

Det är enkelt att känna sig som hemma med de öppna sällskapsytorna och den härliga balkongen med sol från morgon till sen eftermiddag. De praktiska vardagslösningarna ger tid för umgänge och aktivitet, någonting som det finns gott om i grannskapet. Kanske du bjuder över vännen på en kaffet på den gemensamma takterrassen eller utmanar föräldern på ett fartfyllt styrkepass i utegymmet på den lummiga innergården. Med cykel når du stadskärnan på fem minuter.

Kök och vardagsrum

I dina ljusa sociala ytor har du öppen planlösning och lättmöblerade ytor. Vid köksfönstret kan du ställa matbordet och i hörnet mittemot passar soffan för hemmakvällen perfekt. Middagen tillagas på generösa arbetsytor med energieffektiva vitvaror och naturligt ljusinsläpp som hjälp.

Balkong

På din fina balkong i söderläge har du sällskap av solen från frukosten till middagen. Här kan du inreda enkelt och stilren eller fylla samtliga nio kvadratmeter med allt från utemöbler till blommor och solstolar.

Sovrum

Sovrummet är en lugn plats i ett annars socialt hem. Här kan du varva ner i en säng av större modell, med förvaringen i garderoben praktiskt placerad i hörnet.

Duschrum med tvättmöjligheter

Ditt helkaklade duschrum fungerar som både tvag- och tvättplats. Du har en stilren och praktisk hörndusch och en kombimaskin med tvätt- och torktumlare. På den ovanliggande bänkskivan sorterar du enkelt smutstvätten.

Hall

I den öppna hallen har du gott om plats för dina och gästernas ytterkläder. Längsmed väggen finns plats för både hyllplan och skoställ.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet