Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träning utanför dörren i aktiva Kapellgärdet

I ditt nya kvarter är det enkelt att hålla nyårslöftet när innergården erbjuder både löp- och styrketräning. Efter morgonens träningspass kan du duka upp f

Ditt nya hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar. Med en gemensam takterrass och innergård förstoras ditt hem och öppnar upp för nya bekantskaper med grannarna. Innergården passar bra för både träning och avkopplande umgänge. Den smarta pyramidbänken kan med fördel användas till både styrkeövningar och som soldäck. När du vill ha lugn och ro kan du slappa på din egen balkong i söderläge.

Entré

När du kliver in i din nya lägenhet har du den ljusa loftgången bakom dig och du ser rakt fram till din egen balkong. Här välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv som i hallen övergår till en ekparkett som sträcker sig genom resten av hemmet. I entrén finns plats för hatthylla och skoställ som hjälper dig att hålla ordning på jackor och skor. I hallen finns din smidiga skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring.

Sovrum

Ditt nya sovrum bjuder in till avkoppling efter en lång dag. Här får du plats med en större säng och i hörnet finns en garderob som kompletterar garderoben i hallen.

Badrum

Hörndusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin gör detta till rummet för både tvagning och tvätt. Ditt stilrena kakel sträcker sig från det lättskötta klinkergolvet till taket. Din kombimaskin har en ovanliggande arbetsbänk som underlättar tvättbestyren.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning där du kan plocka fram desserten samtidigt som du fortsätter samtalet med dina middagsgäster. Ditt kök är utrustat med klimatvänliga vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön.

Balkong

Från vardagsrummet når du lägenhetens generöst tilltagna balkong. Efter morgonens träningspass är det skönt att inta frukosten i friska luften, och det lyxiga söderläget gör att solen är kvar fram till kvällens middag.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet