Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiva lösningar och tio minuter till city

Ditt nya hem rymmer alla bekvämligheter som behövs för ett aktivt liv. I ditt nya kvarter finns träningsmöjligheter på innergården och med cykeln når du snabbt centrala Uppsala.

Din smart planerade tvåa har sovrum, tvättmöjlighet, ett öppet kök och vardagsrum och gott om förvaring. När du bjuder in till middag kan du duka upp i vardagsrummet eller på din balkong i söderläge, eller ta med middagen upp till den gemensamma takterrassen på sjätte våningen. På takterrassen kan du träffa på grannen hjälpte dig att laga ditt trasiga cykeldäck i den gemensamma cykelverkstaden.

Entré

Via den ljusa loftgången kommer du direkt in i din välplanerade lägenhet. Klinkergolvet är enkelt att hålla rent och här finns plats för hatthylla och skoställ. Den praktiska skjutdörrsgarderoben några steg längre in erbjuder gott om förvaring utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Ditt sovrum ligger intill entrén och här kommer ljuset in från innergården. Lägenhetens vackra ekparkett når även in i sovrummet och i hörngarderoben finns plats för mer uppskattad förvaring.

Badrum

Lägenhetens välplanerade badrum har en stilren hörndusch och ljust kakel från golv till tak. Kör igång din kombinationsmaskin innan du cyklar in till stan så är tvätten både ren och torr när du kommer tillbaka.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag svänger du ihop i ditt energieffektiva kök. När du och dina gäster har ätit upp sköter den integrerade diskmaskinen disken medan ni fortsätter umgås. Den öppna planlösningen till vardagsrummet ger en luftig känsla som bjuder in till umgänge, och din generösa balkong blir en naturlig förlängning av rummet.

Balkong

Din balkong mäter nio kvadratmeter och fungerar som din privata uteservering när du bjuder hem vänner och familj, och som din alldeles egna oas när du vill koppla av ifred. Med gott om växter i varierande höjd får din balkong en levande känsla.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet