Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge i social trea

Här kan sällskapsmänniskan hitta hem. Dina sociala ytor sträcker sig från öppet kök och vardagsrum, vidare ut på balkongen, upp till den gemensamma takterrassen och ner till aktivitetsgården.

Om du uppskattar fart och aktivitet kan du utmana grannen på intervallträning på innergården eller ta en stund för dig själv vid utegymmet. För den som gillar något lugnare sällskap finns takterrassen i sydvästläge och massor av lummiga sittplatser för bokslukning eller podcasts. Väl hemmavid finns öppen planlösning, helkaklat badrum med tvättmaskin, balkong i söderläge och två lugna sovrum.

Kök och vardagsrum

Ditt stilrena Marbodalkök har plats för ett matbord med fyra till sex sittande, beroende på hjärterum. Du har arbetsytor för middagsförberedelsen och integrerad diskmaskin som tar hand om skitiga tallrikar. Matlådorna förvaras i fullhöjdskylen och matkomat spenderas i vardagsrummet med plats för stor soffa och soffbord.

Balkong

Din balkong mäter nio kvadratmeter. Med det soliga söderläget passar utrymmet lika bra för lugna soldagar som för middagar och bruncher.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen har utsikt mot innergården växtlighet och aktivitet. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng, nattygsbord och garderober. I det mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, läxläsningsbord och kanske ett litet kuddslott. Här finns också garderob för förvaring.

Duschrum med tvättmöjligheter

I det ljust kaklade badrummet har du praktiskt klinkergolv och hörndusch, med möjlighet att välja bort till förmån för ett härligt badkar. När det är dags för tvätt har du energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren till ditt förfogande. På den rymliga arbetsbänken kan du och familjen hjälpas åt att sortera de rena kläderna.

Entré

I entrén hänger du upp ytterkläderna i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Här finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet