Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Social trea i aktiva Kapellgärdet

Här finns umgänge och aktivitet runt hörnet. Du har ett rymligt kök med öppen ingång till vardagsrummet och balkongen i västerläge. Innergården är fylld av träningsmöjligheter.

När du kliver in i din nya trea möts du av öppna ytor i kök och vardagsrum. Här kan du duka upp långbordet för storartade middagar och bädda ner dig i soffan när det är dags för filmkvällen med vännerna. Din rymliga balkong i västerläge har gott om plats för solstolarna, perfekta att placera sig i efter ett hårt pass på utegymmet på innergården.

Kök och vardagsrum

Det spatiösa Marbodalköket har plats med ett större matbord och praktiska arbetsbänkar i ytsmart L-form. I kyl och frys vid den fristående väggen får du enkelt plats med matlådorna. Med ditt nya kök är det enkelt att bjuda över vännerna för gemensam matlagning. I det angränsande vardagsrummet finns plats för en stor soffa. Ditt stora vardagsrumsfönster och balkongdörren ger massor av ljusinsläpp.

Balkong

Balkongen mäter nio kvadratmeter vilket ger gott om plats för hobbyodlarens tomatplantor eller soldyrkarens solstolar. Det soliga västerläget ger värme från eftermiddagsfika till nattamaten.

Sovrum 1 och 2

Dina lugnande sovrum ligger vägg i vägg och har fönster mot innergården. De mäter elva respektive åtta kvadratmeter vilket ger utrymme för säng, sängbord och byrålåda. I det större rummet har du plats för en säng av större modell och extra förvaring i den praktiska klädkammaren.

Badrum med tvättmaskin

Ditt nya badrum är ljust helkaklat. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en bänkskiva på vilken du enkelt viker den rena tvätten. Golvet är klinker och badkaret kan du byta mot en yteffektiv hörndusch.

Hall

I hallen finns plats för kapphyllan och skostället både till höger och vänster. När det är dags för storstädning hittar du även städskåpet här.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet