Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spatiöst vardagsrum i trea med två balkonger

Här är det enkelt att umgås med vännerna sommar som vinter. I din nya trea har du öppna sällskapsytor och två balkonger, varav en är inglasad och en i trivsamt västerläge.

I ditt nya kvarter kan du smita upp till den gemensamma takterrassen och umgås med grannarna eller bjuda hem vännerna på en höstmiddag i den inglasade balkongen. I det spatiösa vardagsrummet anordnar du filmkvällen och på innergården med löpbana och styrketräning kan du ta en välgörande stund för dig själv.

Kök och vardagsrum

Öppna ytor och genomgående kök skapar ljusa och sociala rum. Ditt smakfulla Marbodalkök och det stora vardagsrummet separeras av en fristående vägg utrustad med fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. I köket kan du ställa middagsbordet och i vardagsrummet har du plats för flera stora soffor och massor av möblering.

Balkong 1 och 2

Din lyxiga middagsbalkong i västerläge mäter nio kvadratmeter. Här får middagen sällskap av solnedgångens värme och ljus. Under kyliga årstider har du din inbyggda och inglasade balkong. Här har du soligt söderläge.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har fönster mot söder och 13 kvadratmeter att inreda med sängen till paret. Förvaring finns i det inbyggda utrymmet med linneskåp och i hörnet kan du ställa arbetshörnan. Ditt mindre sovrum på åtta kvadratmeter har plats för en mindre säng och ett litet skrivbord. Här har du även utgång till balkongen. Rummet passar utmärkt som gästrum eller barnkammare.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum finns tvättmaskin, torktumlare, badkar och arbetsbänk. Du har förvaring i spegelskåpet och möjlighet att byta badkaret till dusch. Tvättmaskinen och torktumlaren står under bänkskivan för maximalt utrymme på klinkergolvet.

Hall

I hallen finns plats för skor och jackor i det inbyggda utrymmet. Här finns även städskåp.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet