Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Söderbalkong i cykelvänliga Uppsala

Koppla av på din balkong i soligt söderläge eller ta med dig cykeln och upptäck ett nytt mysigt kafé. I ditt nya kvarter i cykelstaden Uppsala har du nära till det mesta, city når du på knappt tio min

Här bor du i en ytsmart tvåa med energieffektiva vitvaror och smarta materialval. Med fönster i två väderstreck får lägenheten en naturligt ljus känsla, och balkongen bjuder på många soliga stunder. Uppsalas rika utbud av restauranger, butiker och kulturupplevelser ligger bara ett par minuter bort när du tar cykeln. Med tillgång till en gemensam cykelverkstad kan du se till att din hoj alltid är i bra skick.

Entré

Ditt nya hem har ingång från husets loftgång. I entrén med klinkergolv finns plats för skoställ och hatthylla. Ett par steg in har du en smart skjutdörrsgarderob där hela garderoben ryms.

Sovrum

Lägenhetens sovrum erbjuder mer plats för förvaring med en garderob i ena hörnet, och från fönstret kan du spana in vad som händer på den lummiga innergården. På fönsterbänken i sval marmor passar både boken du läser och ett par växter.

Badrum

När tvättkorgen svämmar över gör din energieffektiva kombinationsmaskin jobbet med både tvätt och torkning. Ditt helkaklade badrum har hörndusch och en praktisk arbetsbänk ovanför kombimaskinen där du kan vika dina kläder och förvara tvättmedlet.

Kök och vardagsrum

Vidare in i din nya lägenhet når du köket och vardagsrummet som smälter ihop i en öppen planlösning. Här finns bland annat induktionshäll, bänkyta och diskmaskin, allt i smakfull design. Duka vid matbordet eller ta med dig tallriken till soffan. När vädret tillåter kan du med fördel duka upp på din soliga balkong.

Balkong

Här har du nio kvadratmeter att fylla med utemöbler, ljuslyktor och växter. Söderläget gör att du kan räkna med många soliga stunder här. Vill du fånga det sista av kvällssolen kan du alltid åka upp till den gemensamma takterrassen med en vacker utsikt över Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet