Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart tvåa i aktivt kvarter

Avsluta träningspasset på innergården med att utmana grannarna på kortdistans på gårdens löpbana. Vinnaren får äran att styra upp en spontan middag på den gemensamma takterrassen.

Här bor du på 38 välplanerade kvadratmeter med gott om gemensamma utrymmen utanför hemmets väggar. Aktvititetsgård, takterrass, förråd och cykelverkstad förstorar ditt nya hem och bjuder in till nya bekantskaper. På innergården som är gjort för aktivitet kan du både löp- och styrketräna. Soliga kvällar kan du spendera med grannarna på den gemensamma takterrassen.

Entré

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv och gott om plats för jackor och koftor i utrymmet direkt till höger. Här finns också städskåp och plats för förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum

Ditt sovrum är platsen för vila och återhämtning. Efter en lång middag på den gemensamma terrassen är det här en plats att längta till. Lägenhetens ekparkett sträcker sig in hit, och i hörngarderoben förvarar du smidigt lakan och extrakuddar.

Badrum

Hemmets badrum med hörndusch är lättskött och smakfullt med klinkergolv och helkaklade väggar. I den energieffektiva kombinationsmaskinen blir dina kläder både rena och torra, och den ovanliggande arbetsbänken kommer väl till pass när kläderna ska vikas.

Kök och vardagsrum

Längst den högra väggen finns ditt klimatsmarta och stilrent designade kök. Här kan du slänga ihop frukostar på språng och prova nya spännande recept. Disken sköts av den integrerade diskmaskinen. En öppen planlösning till vardagsrummet bjuder in till umgänge och här kan du möblera med matplats och soffa. Med balkongdörren öppen suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut.

Balkong

Balkongens nio kvadratmeter i söderläge blir garanterad en uppskattad plats vid sidan av takterrassen och innergården. Hit kan du ta med dig frukostbrickan de lediga mornarna och koppla av med en tidning. Här ryms både möblemang och växter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet