Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart och öppet med stärkande aktivitetsgård

Ditt nya miljövänliga hem är som gjort för aktiva familjer och socialt umgänge. Små som stora kan aktivera sig på innergården och på den gemensamma takterrassen går solen ner över domkyrkan.

När det är dags för grillfest på terrassen kan du fixa plockmaten i Marbodalköket med energisnåla vitvaror från Electrolux. I vardagsrummet dukar du upp långbordet när vädret sviker och på din egen balkong har du söderläge när ensamtiden lockar. När du vill aktivera dig kan du välja på allt från löpbanor och utegym till cykelverkstad och trädgårdsfix, precis utanför dörren.

Kök och vardagsrum

Ditt smakfulla kök har plats för middagsbordet med fyra till sex sittande. Här finns arbetsytor för middagsförberedelserna och integrerade vitvaror för stilig och praktisk design. Veckans matlådor förvaras i fullhöjdskylen. Vardagsrummet har flera fönster mot söder och plats för soffgrupp och soffbord.

Balkong

Balkongen har nio kvadratmeter att fylla med utemöbler, växter och ljuslyktor. Ljuskällor är dock endast nödvändiga på kvällstid, då du får in gott solljus från det generösa söderläget.

Sovrum 1 och 2

Med utsikt mot innergården och välplanerade ytor finns två trivsamma och lättmöblerade sovrum. I det större sovrummet finns plats för en säng av större modell och i det mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, läxläsningsbord och legobyggen. Här finns också garderob för förvaring.

Duschrum med tvättmöjligheter

I det ljust helkaklade badrummet finns praktiskt klinkergolv och hörndusch, eller badkar. När tvättiden är oundviklig fixas den snabbt med energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren. På den rymliga arbetsbänken viker du de rena kläderna.

Hall

I entrén hänger du upp ytterkläderna i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Här finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet