Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsnära trea med massor av smarta lösningar

Smit ut på innergården för en löprunda och avsluta med en kopp te på balkongen i västerläge, i ditt nya hem finns gott om aktiviteter. Du har även klimatsnälla tvättmöjligheter och ett rymligt miljökö

Med miljövänliga vitvaror i kök och badrum och rymliga sällskapsytor inne och ute finns ett socialt och snällt hem. När du tröttnar på lugnet på balkongen kan du smita upp till den gemensamma takterrassen och ansluta till grillkvällen med grannarna eller utmana grannbarnet på en lekfull löprunda på aktivitetsgården.

Kök och vardagsrum

I ditt stora kök får du plats med ett spatiöst matbord. Du har rymliga arbetsbänkar i praktisk L-form och en fristående vägg med kyl och frys i full höjd. Här finns med andra ord plats för avancerad matlagning med många ingredienser och kockar. Ute i vardagsrummet kan du ställa en stor soffa eller flera soffgrupper. Det spatiösa fönstret och balkongdörren ger massor av ljus.

Balkong

Balkongen på nio kvadratmeter ger utemiljöer för hemmaodling och middagar. Västerläget ger sol från eftermiddagskaffet till kvällsteet.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg och vetter mot innergården. Rummen, på elva respektive åtta kvadratmeter, har plats för säng, sängbord och byrålåda. I det större rummet förvarar du kläderna i den praktiska klädkammaren.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet är ljust helkaklat. Du har tvättmaskin och torktumlare som står gömda under en bänkskiva. När tvätten är klar viker du den smidigt på den ovanliggande ytan. Golvet är klinker och badkaret kan du byta mot en ytsmart hörndusch.

Hall

I hallen finns plats för kapphyllan och skostället både till höger och vänster. När det är dags för storstädning hittar du även städskåpet här.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet