Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Invigning av visningslägenhet den 13 januari

I ditt nya hem är det enkelt att trivas. Du har öppna sociala ytor med ljus genomgång och två balkonger åt väster respektive söder. I ditt nya kvarter finns umgänge och aktivitet runt hörnet.

Kapellgärdet Arena präglas av umgänge och träning. Du har en innergård som bjuder på både löpbana och styrketräning och massor av yta för grillkvällar och korsordslösning. I din nya trea har du ett stort och rymligt vardagsrum som angränsar till det klimatsmarta köket. Tillsammans med de två balkongerna finns flera ytor att välja på när det är middagsdags.

Kök och vardagsrum

Genomgång och öppenhet präglar dina umgängesytor. Dina sociala rum i kök och vardagsrum separeras av en fristående vägg med fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. I köket får du enkelt plats med middagsbordet och i det stora vardagsrummet har du plats för flera stora soffor och läsfåtöljer.

Balkong 1 och 2

Balkongen i västerläge mäter nio kvadratmeter och vetter mot kvarteret. Här kan du anordna storartade middagar i solnedgången. När det börjar kyla kan du gå vidare till din andra balkong som är inbyggd i huset. Här får du vindskydd, med en skyddande glasvägg för höstmiddagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har soligt söderläge på fönstret och 13 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng och skrivbord. Förvaring finns i inbyggt utrymme med linneskåp. I det mindre rummet på åtta kvadratmeter finns plats för mindre säng och skrivbord, samt utgång till balkongen. Rummet passar utmärkt som gästrum eller barnkammare.

Badrum med tvättmaskin

Här finns tvättmaskin, torktumlare, badkar och arbetsbänk. Du har förvaring i spegelskåpet och möjlighet att byta badkaret till dusch. Tvättmaskinen och torktumlaren står under bänkskivan för maximalt utrymme på klinkergolvet. Väggarna är ljust helkaklade.

Hall

I hallen finns plats för skor och jackor i det inbyggda utrymmet. Här finns även städskåp.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet