Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor och lyxig uteplats i träningsnära trea

Här kan du traska ut på gården för en löprunda och avsluta med en kopp kaffe på uteplatsen i lyxigt västerläge. I badrummet finns miljövänliga tvättmöjligheter och i det stora köket fixas festmiddagen

Med de klimatsnälla vitvarorna i kök och badrum och spatiösa umgängesytor inne och ute finns ett sällskapligt och medvetet hem. Om du skulle tröttna på lugnet på någon av dina två uteplatser kan du smita upp till den gemensamma takterrassen och ansluta till grillkvällen med grannarna eller utmana grannen på en prestigefylld löprunda på innergården.

Kök och vardagsrum

I det stora Marbodalköket får du plats med ett matbord för många gäster. Du har generösa arbetsbänkar i praktisk L-form som gör det enkelt att ta in fler kockar. Den fristående väggen med kyl och frys i full höjd avskiljer köket från vardagsrummet. I vardagsrummet kan du ställa en stor soffa eller flera soffgrupper. Det spatiösa fönstret och balkongdörren ger massor av ljus.

Uteplats 1 och 2

Uteplats nummer ett löper längsmed hela kortsidan av lägenheten vilket ger dig en utemiljö för såväl hemmaodlingar som sommarmiddagar. Västerläget ger sol från eftermiddagskaffet till kvällsteet. Den andra uteplatsen ligger intill ett av sovrummen och har mysig morgonsol.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg och vetter mot innergården. Rummen, på tretton respektive åtta kvadratmeter, har plats för säng, sängbord och byrålåda.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet är ljust helkaklat. Du har tvättmaskin och torktumlare som står gömda under en bänkskiva. När tvätten är klar viker du den smidigt på den ovanliggande ytan. Golvet är klinker och badkaret kan du byta mot en ytsmart hörndusch.

Hall

I hallen finns plats för kapphyllan och skostället både till höger och vänster. När det är dags för storstädning hittar du även städskåpet här.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet