Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig tvåa med kvällssol på uteplatsen

I ditt spatiösa hem kan du njuta av solen sommar som vinter. Du har en stor uteplats i västerläge och en inglasad terrass i soligt söderläge. Den öppna planlösningen ger ljus och rymd.

Efter en lång dag på kvarterets takterrass eller snabba rusher på innergårdens löpbanor kommer du hem till en rogivande och trivsam tvåa. Du har ett öppet och välplanerat hem med gott om förvaring och sociala ytor för små och stora gäster. På balkongen i västerläge kan du duka upp sommarmiddagen och när hösten kommer kan du njuta av solen i den inglasade terrassen.

Kök och vardagsrum

Det stora köket bjuder på generösa ytor när vännerna ska hjälpa till med matlagningen. Du har snyggt integrerade vitvaror och massor av förvaring för matlådorna i kyl och frys som sträcker sig från golv till tak. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket ger gott om ljus till högläsning i soffan.

Uteplats och terrass

Uteplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet och har plats för middagsbord och stolar. Det lyxiga västerläget ger värme och sol sent inpå kvällen. Den inglasade terrassen når du också från vardagsrummet. Här finns utrymme för en intim middag för två, perfekt för at förgylla höstrusket.

Sovrum med klädkammare

Den stora klädkammaren ger utrymme för massor av möblemang i ditt nya sovrum. När du fått undan kläder och skor kan du fokusera på att inreda med allt från dubbelsäng och sängbord till byrålåda eller arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Det helkaklade badrummet har klinkergolv, badkar och tvättmöjligheter. Den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren står under en praktisk arbetsbänk som du kan dekorera med doftljus eller vika tvätten på.

Hall

Entrén är hemmets nav, med smidig ingång till badrum som vardagsrum. Du har en hallkorridor där du kan hänga kapphyllan och golvyta för skostället.  

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet