Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa med balkong i söder

Ditt nya hem i det aktiva kvarteret Kapellgärdet har plats för förvaring både i lägenheten och i förrådet. I cykelstaden Uppsala är den gemensamma cykelverkstaden ett stort plus.

Via innergården som bjuder in till både träning och umgänge kliver du direkt in i din ytsmarta tvåa. Här har du 38 välplanerade kvadratmeter och en balkong i skönt söderläge. Plats för förvaring och bekvämligheter som diskmaskin och kombinationsmaskin för tvätt och tork underlättar för ordning och reda i det aktiva livet. Cykeln, som du dessutom ingår i lägenheten, tar dig smidigt in till stadskärnan på knappt tio minuter

Entré

När du kliver in i din nya lägenhet har du innergården i ryggen och du ser rakt fram till din egen balkong. Här välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår i en ekparkett som sträcker ut sig i resten av lägenheten. I entrén finns plats för en hatthylla där du kan lägga cykelhjälmen och ett skoställ där skorna kan stå på rad. I hallen har du en smidig skjutdörrsgarderob.

Sovrum

I lägenhetens sovrum kan du varva ner och koppla av efter en lång dag. Här finns plats för en större säng och i hörnet har du en garderob med bra förvaring

Badrum

Med hörndusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin är ditt badrum platsen för både tvagning och tvätt. Du har ett stilrent kakel som sträcker sig från taket till det lättstädade klinkergolvet. Ovanför din kombimaskin har du en arbetsbänk som underlättar i tvättbestyren.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet smälter ihop i en öppen planlösning där du kan förbereda maten samtidigt som du pratar med de väntande middagsgästerna som kopplar av i soffan. Ditt kök är utrustat med energieffektiva vitvaror som är snälla mot plånbok och miljö.

Balkong

Från vardagsrummet når du lägenhetens rymliga balkong. Ta med dig tallriken ut och ät middagen i din egen oas i söderläge. Med nio kvadratmeter får du enkelt plats med både matplats och solstol för lata sommardagar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet