Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med utegym på gården och terrass på taket

I ditt aktiva kvarter två kilometer från Uppsala city är det enkelt att stifta nya bekantskaper genom de gemensamma utrymmena. Bjud in dina nya vänner till en drink på din balkong i söderläge.

Ditt nya hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar. På innergården kan du slå ditt personbästa på löpbanan eller lära dig en ny styrkeövning av grannen som är ute och tränar på utegymmet. Husets takterrass på sjätte våningen med en vacker utsikt över staden blir som ditt andra vardagsrum dit du bjuder in till fester och middagar.

Entré

Via en egen dörr från gården kommer du direkt in i din välplanerade tvåa. Det vackra klinkergolvet är enkelt att städa och här finns plats för skoställ och hatthylla. Den smarta skjutdörrsgarderoben i hallen ger gott om förvaring utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Sovrummet ligger intill entrén och här kommer ljuset in från husets innergård, och du har du utsikt över gården när du bäddar sängen. Lägenhetens ekparkett sträcker sig även hit och i hörngarderoben finns plats för lakan och extratäcket.

Badrum

Det välplanerade badrummet har en stilren hörndusch och ljusa helkaklade väggar. Kör igång din kombinationsmaskin innan du ger dig ut och tränar, så är kläderna både rena och torra när du kommer tillbaka.

Kök och vardagsrum

Längst med väggen har du ditt miljösmarta kök. Här kan du smidigt förbereda både middagar och frukostar på språng. Disken sköter den integrerade diskmaskinen. En öppen planlösning till vardagsrummet ger en luftig känsla som bjuder in till umgänge. Här får du plats med både soffa och matbord.

Balkong

Via vardagsrummet når du din generösa balkong i söderläge. Här kan du sträcka ut dig i en solstol eller påta i tomatodlingen. Öppna dörren och bjud hem nya och gamla vänner till din egen lilla uteservering. Blir ni för många kan ni åka upp till sjätte våningen och fortsätta kvällen på den gemensamma takterrassen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet