Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smarta lösningar och gemensamma utrymmen

Ditt nya hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar. Med aktivitetsgård utanför dörren, takterrass med kvällssol och gemensam cykelverkstad förstoras ditt hem i det aktiva kvarteret Kapellgärdet.

Med aktivitetsgårdens utegym och löpbana finns det goda möjligheter till ett aktivt liv direkt utanför dörren. Gården passar lika bra för lugna stunder vid de lummiga sittplatserna med en god bok som sällskap. Med bekvämligheter som diskmaskin och kombinerad tvätt- och torkmaskin blir vardagsbestyren enklare. När du är i Uppsala city är det bara tio minuter på cykeln hem till din balkong i söderläge.

Entré

I din välkomnande entré har du plats för ytterkläderna till höger. Det praktiska klinkergolvet går över i en vacker ekparkett som sträcker sig över hela lägenheten. I hallen har du gott om plats för förvaring i garderoben med skjutdörrar.

Sovrum

Efter en aktiv dag är det skönt att pusta ut i lägenhetens sovrum. Här kan du kolla in vad som händer på innergården innan du drar ner rullgardinen. I hörnet finns en garderob för mer förvaring.

Badrum

När det är dags för tvättdag låter du din kombinerade tvätt- och torkmaskin göra jobbet. I ditt stilrena och helkaklade badrum har du en hörndusch och en praktisk bänk ovanför kombinationsmaskinen.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens hjärta är den öppna ytan med kök och vardagsrum. Här slänger du ihop frukosten på språng eller låter ett bröd långsamt gräddas i ungen. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna är energieffektiva och stilrent designade.

Balkong

När du vill pausa från social aktivitet är din balkong på nio kvadratmeter den perfekta platsen. Här kan du sträcka ut dig i en solstol eller plantera om dina basilikaplantor. Med gott om värmande filtar är det här en plats att använda en stor del av året.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet