Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart tvåa med uteplats i söderläge

I din välplanerade tvåa sträcker sig hemmet förbi sina fyra väggar. Du har en spatiös uteplats med gott om solchanser och både en innergård och en takterrass som du delar med grannarna.

När du kliver in i ditt avlånga hem möts du av en praktiskt placerad köksbänk som tar minimalt med plats. Vidare in i hemmet har du det öppna vardagsrummet som tar in naturligt ljus från fönster och altandörr. På uteplatsen finns tio kvadratmeter att inreda med allt från odlingslåda till middagsbord. När du vill njuta av de sista solstrålarna smiter du upp på takterrassen med utsikt över domkyrkan.

Kök och vardagsrum

Köket löper längsmed hallkorridoren. Du har snyggt integrerade vitvaror i miljövänligt manér och goda ytor för matförberedelsen med vännerna. Vidare in i vardagsrummet finns plats för middagsbordet. Här kan du också ställa soffgruppen.

Uteplats

Uteplatsen löper längsmed hela kortsidan av hemmet. Den är utformad för att du enkelt ska kunna inreda med bord och stolar. På tio kvadratmeter finns dessutom plats för växter och andra prydligheter. Det lyxiga söderläget ger sol från morgon till kväll.

Sovrum

Sovrummet mäter 14 kvadratmeter. Du har fönster mot innergården vilket ger lugn och avskild utsikt. Rummet har plats för en stor dubbelsäng och nattygsbord. Här kan du även ställa byrålådan och spjälsängen. Kläderna förvarar du i klädkammaren.

Badrum med tvättmaskin

Ditt fina badrum har en ytsmart hörndusch och vackert helkaklade väggar. Du har en kombimaskin med tvätt och torktumlare och en snygg bänkyta som döljer vitvarorna samt ger avställningsplats.

Hall

I den inbjudande hallen har du en inbyggd garderob och plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet