Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med cykelavstånd till city och öppen planlösning

I cykelvänliga Uppsala är det nära till det mesta, och från stadskärnan tar det knappt tio minuter att cykla till ditt nya hem. Här har du ytsmarta lösningar och en öppen planlösning.

Gott om förvaring i två garderober, klimatsmarta lösningar i kök och badrum och en öppen känsla, här har du en välplanerad tvåa att trivas i. Uppsalas stadskärna med restauranger, butiker och kulturupplevelser finns nära till hands. Här tar du dig smidigt fram med cykel, och behöver du smörja kedjan finns en gemensam cykelverkstad på gården. Hemma har du fönster i två väderstreck och en balkong i söderläge som lyfter lägenheten till en ny nivå.

Entré

Din entré erbjuder plats för hatthylla och skoställ till vänster. Skjutdörrsgarderoben i hallen ger gott om plats för kläder utan skrymmande dörrar. Här har du också hemmets städskåp.

Sovrum

Här får du plats med den större sängen för vila och avkoppling. Här kommer ljuset in från innergården, och i hörngarderoben finns plats för både lakan och kläder.

Badrum

Ditt badrum har klinkergolv och ett ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Sätt igång din kombinationsmaskin innan du hoppar in i duschen inför en kväll på stan, så är tvätten både ren och torr när du kommer tillbaka. Tvätten viker du sedan enkelt på den ovanliggande arbetsbänken.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag och veckans matlådor lagar du i ditt stilrena kök från Marbodal. Disken tar den undangömda diskmaskinen hand om. Den öppna planlösningen ger en rymlig känsla, och med fönster mot söder blir ditt hem fyllt av ljus.

Balkong

Din rymliga balkong i soligt söderläge suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Balkongen blir det självklara valet för sommarkvällarnas middagar, när du inte fångar kvällssolen på husets takterrass vill säga. Här finns plats för jordgubbsplantor och flera sorters blommor.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet