Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Söderbalkong i aktivt kvarter

Med egen balkong i söderläge och gemensam takterrass åt sydväst har du goda chanser att samla soltimmar under sommarhalvåret. På innergården finns möjlighet till utomhusträning året om.

På din balkong i härligt söderläge är det skönt att pusta ut efter ett pass på gårdens utegym innan det är dags börja förbereda kvällens middag. Maten lagar du i ditt stilrena och energieffektiva kök. Om du inte hinner städa innan gästerna kommer har du två garderober där du enkelt kan gömma klädhögar och annat som ligger framme. Vill ni fånga kvällens sista sol med utsikt över Uppsala kan ni åka upp till takterrassen på sjätte våningen.

Entré

Du välkomnas in i ditt nya hem genom en egen dörr direkt från innergården. Här möts du av ett lättskött klinkergolv och gott om plats för förvaring i garderoben i hallen. I entrén finns plats för skoställ och hatthylla som rymmer både dina och gästernas ytterkläder.

Sovrum

Ditt sovrum har plats för en större säng där det är skönt att landa vid dagens slut, och från fönstret kan du spana in vad som händer på gården. I garderoben i hörnet finns mer plats för förvaring. Långväga gäster kan bo i föreningens övernattningslägenhet om ni vill slippa trängas

Badrum

Ditt helkaklade badrum är stilrent och lättskött men en praktisk hörndusch. Här underlättas vardagens bestyr med en kombinerad tvätt- och torkmaskin för tvättdagen, snyggt undangömd under en praktisk arbetsbänk.

Kök och vardagsrum

Längst din vänstra vägg har du ditt miljösmarta kök. Låt grytan puttra på den energisnåla induktionsspisen och ladda den integrerade diskmaskinen när middagen är slut. I vardagsrummet finns plats för umgänge och här kan du möblera med middagsbord och soffa.

Balkong

Din balkong mäter nio kvadratmeter och erbjuder gott om plats för matplatsen och den bekväma solstolen där du med fördel kan slå dig ner med en tidning. Med en värmande filt och en kopp te kan du fortsätta fånga solens strålar långt in på hösten.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet