Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvarterets lyxigaste terrass högst upp i huset

Här lever du lyxigt och praktiskt. På den enorma terrassen på 49 kvadratmeter kan du anordna storartade fester och skapa ytor för såväl lek som solning. Med smarta lösningar för vardagen.

Din nya fyra har en lugn del med tre trivsamma sovrum och en social del med ett spatiöst vardagsrum som angränsar till det klimatsmarta köket i öppen planlösning. Med både terrass och balkong skapas massor av extra rymd under sommarmånaderna. Här finns alltid möjlighet att skapa välbehövd ensamtid och trivsamt umgänge ute som inne. I kvarteret finns löpbana, utegym, cykelverkstad och närhet till Uppsala city.

Kök och vardagsrum

Köket skiljs av från vardagsrummet med en fristående vägg med kyl och frys i full höjd. Du har integrerad diskmaskin och stora ytor när du ska fixa kvällens meny. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och stora ytor för spelkvällen eller filmmyset.

Terrass

På 49 kvadratmeter får du plats med det mesta. Duka upp långbordet för kräftskivan och lägg ut saccosäckarna för familjens minstingar, eller ställ ut solstolarna. Du har härlig morgonsol som gör platsen perfekt för lyxbrunchen med vännerna.

Balkong

Balkongen ligger vid vardagsrummet och mäter tio kvadratmeter. Här har du soligt söderläge vilket ger ljus till sommarens middagar och kvällsfika.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har 14 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng och sängbord. Du har förvaring för kläder och prylsamlingar och ett linneskåp för tygerna.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre vetter mot innergårdens aktivitet och grönska. Båda rummen har plats för säng, skrivbord och leksaker. Förvaring för kläderna finns precis utanför i den spatiösa klädkammaren. Från sovrum tre har du dessutom direkt utgång till terrassen.

Badrum och gästtoalett

Du har stort badrum där du tar vinterns långbad. Här finns även tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanför vitvarorna har du en snygg bänkskiva som fungerar som avställningsyta och plats för klädvikningen.

Hall

Entrén till ditt nya hem ligger mitt i lägenheten och leder enkelt in till sovrummen och dina sociala ytor. Ytterkläderna hänger du upp I utrymmet rak fram.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet