Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen balkong och takterrass en trappa upp

I din lägenhet högst upp i huset kan du njuta av solen på din balkong i lyxigt söderläge. På den gemensamma takterrassen en trappa upp väntar spontana middagar med grannarna i sommartider.

I ditt nya kvarter finns gott om gemensamma utomhusmiljöer. På gården finns smart funktionsträning och takterrassen bjuder in till umgänge med nya och gamla vänner. Hemma i din lägenhet strömmar ljuset från söder in från morgon till kväll. Ditt nya hem är utrustat med energieffektiva vitvaror vilket uppskattas av både miljön och din plånbok.

Entré

Du når din nya lägenhet via den ljusa och rymliga loftgången. I entrén finns plats för hatthylla och skoställ i utrymmet till vänster och här får du plast med alla säsongens ytterkläder. Kläderna sorterar du i den generösa skjutdörrsgarderoben i hallen, där du även har plats för din städutrustning.

Sovrum

Hemmets vackra ekparkett sträcker sig in i ditt nya sovrum. Här har du ett vackert ljusinsläpp från fönstret som vetter mot innergården. Hörngarderoben kompletterar garderoben i hallen och erbjuder mer förvaring.

Badrum

Här har du badrum och tvättstuga i ett. På den praktiska arbetsbänken ovanför din kombinerade tvätt- och torkmaskin viker du enkelt tröjor och parar ihop strumpor när maskinen har gjort sitt. Med kakel från golv till tak och klinkerplattor på golvet är ditt nya badrum både lättskött och stilrent.

Kök och vardagsrum

I ditt klimatsmarta kök slänger du snabbt ihop en sallad och dressing till den gemensamma middagen på takterrassen. Köket sträcker sig längst den vänstra väggen och möter vardagsrummet i en öppen planlösning. I det lättmöblerade vardagsrummet kan du duka upp till middag eller slappa i soffan.

Balkong

Din balkong i söderläge blir en uppskattad förlängning av vardagsrummet. Här smakar både morgonkaffet och middagen extra gott under sommarhalvåret i sällskap av solens strålar. Med ett gäng filtar nära till hands kan du njuta av frisk luft och utsikt större delen av året.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet