Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset med förvaringslösningar och balkong

Här lever du både praktiskt och mysigt. Du har ljusa sällskapsytor med öppen planlösning och en lyxig balkong i soligt söderläge. Utanför sovrummet har du klädkammaren.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av det klimatsmarta Marbodalköket innan du kommer ut till det öppna vardagsrummet. Längst in i hemmet ligger det trivsamma sovrummet med fönster mot söder och en stor klädkammare precis utanför dörren. Du har dessutom nära till balkongen, som bjuder på sol till helgbrunchen såväl som middagen med vännerna.

Kök och vardagsrum

I köket vid entrén har du stora ytor för middagsfix och integrerade vitvaror för disk och förvaring. I fullhöjdskylen kan du ställa matlådorna på hög och den integrerade diskmaskinen förenklar middagens efterarbete. Vardagsrummet är rymligt med plats för matplats och soffhörna. Från de stora fönstren får du naturligt ljus till lugna dagar i soffan.

Balkong

Din nya balkong mäter nio kvadratmeter. Här kan du ställa utesoffan och bättra på brännan på lediga sommardagar eller ställa ut middagsbordet när vädret tillåter.

Sovrum intill klädkammare

Ditt sovrum ligger längst in i lägenheten på lagom avstånd från aktiviteten på innergården. Rummet har plats för en stor säng som du kan ligga och lata dig i med morgonsolen som sällskap. Du behöver inte göra plats för byrålådan då du har klädkammaren precis utanför dörren.

Badrum med tvättmaskin

Här finns ett stort och fräscht badrum. Du har ett badkar för ruskiga höstkvällar och både tvättmaskin och torktumlare som står snyggt undanställda under en praktisk arbetsbänk. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall

Din hall bjuder in dig till hemmet. Här finns utrymme för kappor och skor samt städskåpet för storstädningen.  

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet