Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen trea med balkong

Här bor du med vidsträckt utsikt på våning fem. Du har en rymlig balkong i söderläge och öppen planlösning som släpper in ljuset långt in i hemmet.

Din nya trea öppnar trivsamt upp sig för sina besökare, med öppen planlösning i kök och vardagsrum och en stor balkong som ger rymd under sommarhalvåret. Här är det lika enkelt att anordna sommarmiddagen som det är att njuta av en lugn kväll framför en film. När du vill umgås med grannarna eller ta dig ut från hemmet finns den gemensamma takterrassen med kvällssol och den aktivitetsbaserade innergården med funktionsutrustning och löpbanor.

Kök och vardagsrum

Det öppna vardagsrummet med angränsande kök är lättmöblerat och sällskapligt. I Marbodalköket har du generösa arbetsytor för middagsförberedelserna och integrerad diskmaskin för disken. Blir det mat över förvaras den enkelt i fullhöjdskylen eller fullhöjdsfrysen.

Balkong

Din nya balkong mäter tio kvadratmeter. Här finns plats för bord och stolar eller solplatser och växtlighet. Möblera efter vad som passar just dig bäst. Söderläget ger värme från morgon till kväll.

Sovrum 1 och 2

Hemmets största sovrum har 16 kvadratmeter att möblera med en säng av större modell. I rummets kortsida finns förvaringsmöjligheterna och det stora fönstret är i söderläge. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord. Klädkammaren ligger runt hörnet och fönstret har morgonsol.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är har ljusa kakelväggar och lättskött klinkergolv. När det är tvättdags hittar du tvättmaskinen och torktumlaren under en bänkskiva där du senare kan vika de rena kläderna. Gästtoaletten ligger mittemot och har toalett, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

I hallen har du gott om plats för kapphyllan. Du bjuds enkelt in i hemmet med den öppna entrén som släpper in ljus.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet