Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av solen i trea med balkong

På våning fem har massor av naturligt ljusinsläpp till prestigefyllda spelkvällar och lugna vardagar. Balkongen har sol från morgon till kväll och på innergården kan du träna när du vill aktivera dig.

Du kommer in i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I kombination med det höga läget skapas både ljus och rymd i dina sociala ytor. Kvarteret bjuder dessutom på massor av möjligheter när du vill aktivera dig utanför hemmets väggar, med löpbana, utegym, cykelverkstad och takterrass för grillkvällen. När du vill dra dig undan kan du kura ned dig under en filt och ta kvällsteet på balkongen.

Kök och vardagsrum

Ditt rymliga Marbodalkök har plats för små och stora kockar. På de generösa arbetsytorna kan du få plats med både hackande och tillredning och i den integrerade diskmaskinen tar du hand om disken. Blir det matrester förvaras de enkelt i fullhöjdskylen. I ditt ljusa vardagsrum finns plats långbordet när det är släktmiddag och soffgruppen när det är myskväll.

Balkong

På nio kvadratmeter får du plats med allt från middagar med familjen till lugna soldagar med favoritboken. Söderläget ger värme från frukost till kvällste.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum vetter mot innergården och har utsikt över träningssugna grannar och lekande barn. I det större sovrummet finns plats för en säng av större modell och i det mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, skrivbord och leksaker. Här finns också garderob för förvaring.

Duschrum med tvättmöjligheter

I badrummet finns ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. Du kan välja mellan badkar eller hörndusch. När familjens tvätthögar blivit för stora kan ni hjälpas åt med tvättsorteringen på den rymliga arbetsbänken. Under bänkskivan har du energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Hall

I entrén hänger du upp ytterkläderna i utrymmet till höger med plats för kapphyllan. Här finns också städskåp för förvaring.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet