Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa med träning på gården

I det aktiva kvarteret Kapellgärdet finns träning och gemenskap med grannar nära till hands. På aktivitetsgården finns utegym och löpbana, men gården kan även användas till avkoppling och umgänge.

I ditt nya kvarter finns träningen precis utanför dörren. Gården erbjuder snygg funktionsträning som går att använda på många sätt. Pyramidbänken fungerar lika bra till upphopp som till soldäck. Avsluta dagens träningspass med att springa upp för de fyra trapporna till din nya lägenhet. Här bor du i en välplanerad lägenhet tio minuter från Uppsala city.

Entré

Från din entré ser du hela vägen fram till din balkong i söderläge. Här har du plats för hatthylla och skoställ till vänster. Kläderna ryms gott och väl i den smarta skjutdörrsgarderoben lite längre in i hallen.

Sovrum

Ditt nya sovrum har ett fint ljusinsläpp från fönstret som vetter mot innergården, och här kompletteras förvaringen i hallen med en garderob i ena hörnet. Ställ sängen invid fönstret och fönstret blir en vacker sänggavel som det är svårt att tröttna på.

Badrum

Det helkaklade badrummet har ett lättskött och snyggt klinkergolv. Med en stilren hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin är det här rummet för både tvagning och tvätt. Arbetsbänken i bra höjd ovanför kombimaskinen underlättar vikningen av tvätten.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum går ihop i en öppen och ljus planlösning. Här ryms utan problem både matbordet, soffan och hyllan med böcker och spel. Det energieffektiva köket i design från Marbodal följer den högra väggen. Här snor du smidigt ihop mellanmålet innan träningspasset, eller imponerar på gamla och nya vänner med din paradrätt.

Balkong

Från vardagsrummet når du din rymliga balkong. Med ett skönt söderläge på fjärde våningen kan du räkna med många soliga stunder. Förutom din egen balkong har du även en gemensam takterrass två våningar upp där du kan fånga kvällssolen och träffa dina grannar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet