Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tio minuter till city och terrass på taket

Från ditt nya hem är Uppsalas utbud av restauranger och kulturupplevelser bara några minuter bort om du tar cykeln. För hemmakvällen är takterrassen som gjord för grillning med nya och gamla vänner.

Här bor du i ett aktivt kvarter med takterrass och utegym på gården. Med cykelförråd och verkstad är det enkelt att ta sig runt i staden på ett miljövänligt och hälsosamt sätt. Cykeln får du dessutom på köpet när du köper din nya lägenhet. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass i uppskattat sydvästläge, och du har även en egen balkong med södersol.

Entré

I entrén välkomnas du till ditt nya hem med ett vackert och lättskött klinkergolv. Här kan du förvara ytterkläderna till vänster och i den smarta skjutdörrsgarderoben i hallen ryms säsongens kläder.

Sovrum

Från ditt sovrum på fjärde får du in ljuset från fönstret som vetter mot aktivitetsgården när du bäddar sängen. I garderoben i hörnet kan du ha lakanen och dina extrakuddar.

Badrum

Ditt badrum har klinkergolv och ett stilrent kakel som sträcker sig från golv till tak. Under den praktiska arbetsbänken finns lägenhetens kombinerade tvätt- och torkmaskin, som med omtanke om miljön tvättar och torkar dina kläder med lägsta möjliga energiåtgång.

Kök och vardagsrum

Vidare in i lägenheten har du ditt kök och vardagsrum som smälter ihop i en öppen planlösning. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna är stilrent utformade och energieffektiva. Låt vännerna spana in titlarna i bokhyllan eller koppla av i soffan medan du förbereder maten till kvällens grillning på terrassen.

Balkong

Från det öppna vardagsrummet når du lägenhetens balkong. Här har du nio kvadratmeter i söderläge att njuta av. Under sommarhalvåret smakar både förmiddagskaffet och middagen extra gott på en solig balkong. Om du vill fånga solens allra sista strålar åker du bara två våningar upp till den gemensamma takterrassen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet