Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Miljövänlig fyra med balkong och träningsmöjligheter

I din rymliga fyra har du din alldeles egen balkong på hela tio kvadratmeter. Du har öppna ytor och klimatsmarta lösningar i kök och badrum. När du vill bege dig ut finns lekytor, löpbana och utegym.

I barnvänliga Kapellgärdet Arena finns massor av aktiviteter för unga och gamla med spring i benen. Du har innergårdens löpbana och utegym, samt en lekplats med funktionsträning för de yngre. När du vill slappna av efter träningen finns den gemensamma takterrassen i sydvästläge eller din egen balkong med morgonsol att njuta av. De energisnåla vitvarorna i kök och badrum är snälla mot både plånbok och miljö.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum med öppen planlösning finns naturligt ljusinsläpp och trivsamma ytor för inredning. Ditt smakfulla Marbodalkök har integrerad diskmaskin och kyl och frys med gott om plats för veckans matlådor.

Balkong

Balkong på tio kvadratmeter har plats för det stora bordet till söndagsbrunchen. Här kan du även sätta tomatplantan eller hemodlade kryddor.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen passar för stora och små. Båda rummen har plats för säng och lek. I det något större har du dessutom plats för ett skrivbord till läxläsningen. Fönstren vetter mot kvarteret och har trivsam morgonsol.

Badrum och extratoalett

I badrummet har du en ytsmart hörndusch som kan bytas mot badkar. När tvättdagen närmar sig har du tvättmaskin och torktumlare här, båda snyggt gömda under bänkskivan. Väggarna är ljust helkaklade och golvet är klinker. Extratoaletten ligger vid vardagsrummet och har WC och handfat.

Sovrum 3 med klädkammare

Det största sovrummet passar utmärkt för paret eller du som gillar att breda ut dig. Här finns plats för en större dubbelsäng och två nattygsbord. Fönstret vetter mot den spännande innergårdens löpbana och växtlighet. I klädkammare organiseras kläderna och i linneskåpet får du undan sängkläderna.

Hall

I hallen har du öppna ingång till hemmet. Du har plats för kapphylla och skoställ och ett städskåp där du kan förvara både dammsugare och skitiga vinterkängor.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet