Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus trea för den aktiva familjen

I familjens nya trea finns sällskapliga ytor, lugna sovrum och en härlig balkong i söderläge. På kvarterets aktivitetsgård kan stora och små aktivera sig med allt från styrketräning till en god bok.

Från din ljusa entré kliver du ut i ett öppet hem med fönster och balkong i soligt söderläge. Du har gemensamma ytor som sträcker sig från kök och vardagsrum i öppen planlösning och vidare ut till innergården och kvarterets gemensamma takterrass. Här är hemmet betydligt större än det mellan dina fyra väggar.

Kök och vardagsrum

I det rymliga Marbodalköket kan barnen hjälpa till med matlagningen. Du har generösa bänkytor för hackande och förberedelser och rymlig förvaring för matlådorna i kyl och frys. I ditt mysiga vardagsrum finns plats för en extra matplats eller ett spatiöst långbord när det är storbjudning. Här kan du även ställa soffgruppen.

Balkong

På balkongen på nio kvadratmeter har du sommarens bästa middagsplats. Här finns plats för ett större utebord och sittplatser för upptill sex personer. Vid bra väder får du sällskap av solen från morgon till kväll.

Sovrum 1 och 2

Dina sovrum ligger vägg i vägg och har utsikt över innergårdens grönska och träningssugna grannar. I det största rummet kan föräldrarna inreda med dubbelsäng och nattygsbord och i det mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, skrivbord och leksaker.

Duschrum med tvättmöjligheter

I det stora badrummet finns ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. Du har ett stort badkar för långbadet efter styrkepasset på innergården. När det är tvättdag har du energisnål tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsyta.

Entré

I entrén bjuds du in till det ljusa hemmet. Ytterkläderna hänger du upp i utrymmet till höger med plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet