Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om utemiljöer i aktiva Kapellgärdet

Ta med dig en bok och slå dig ner på den lummiga innergården eller åk upp till den gemensamma takterrassen. I ditt nya hem har du förutom en egen balkong i söderläge gott om inbjudande utemiljöer.

I ditt nya hem sträcker sig den vackra ekparketten över hela lägenheten. Här får du in mycket ljus med fönster i två väderstreck. Ute på den gemensamma innergården finns goda möjligheter för både avkoppling och träning. På takterrassen med skön kvällssol väntar spontana grillkvällar med grannarna.

Entré

I din entré hänger du jackorna på rad i utrymmet till vänster. Skorna ställer du smidigt på skohyllan som ryms därunder. Skjutdörrsgarderoben i hallen erbjuder rikligt med förvaring, och här får du även plats med städutrustningen för storstädningen.

Sovrum

Till höger finns ditt nya sovrum. Här har du rummet för både avkoppling och utprovningen av kvällens kläder. Här kommer ljuset in från fönstret som vetter mot innergården, och garderoben i hörnet ger plats för kläder.

Badrum

Lägenhetens badrum har klinkergolv och ett stilrent kakel som sträcker sig från golv till tak. Under den praktiska arbetsbänken finns din kombimaskin som gör tvätten både ren och torr med en låg energiåtgång. I ett av hörnen står din dusch med dubbla glasdörrar.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum är platsen för både matlagning och umgänge. Här finns gott om plats för en sällskaplig möblering. Ställ upp balkongdörren och njut av den friska luften medan du förbereder kvällens grillning. I ditt stilrena kök har du energieffektiva vitvaror som är bra för både miljön och din plånbok.

Balkong

När du vill koppla av för dig själv har du din egen balkong i soligt söderläge. Med nio kvadratmeter behöver du inte välja mellan matplats och solstol när du möblerar. Här kan du påta i din urbana köksträdgård eller ta det lugnt av med en tidning som sällskap.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet