Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med solig balkong och smart planlösning

I ditt nya hem har du dubbla garderober och en praktisk köksvägg. I sommartider blir balkongen i söderläge en omtyckt förlängning av det redan rymliga vardagsrummet.

Fönstren i vardagsrummet släpper in ljuset i din nya lägenhet, och redan från hallen ser du balkongen och utsikten åt söder. Här har du 38 välplanerade kvadratmeter med vitvaror som underlättar vardagen och plats för förvaring. Den gemensamma innergården passar lika bra för träning som för en lugn stund med en bok vid de lummiga sittplatserna. Stadskärnan i Uppsala når du på knappt tio minuter med cykel.

Entré

Via det ljusa och luftiga trapphuset når du entrén till din nya lägenhet. Till vänster finns plats för skoställ och hatthylla så att du kan hålla ordning på ytterkläderna. Kläderna förvarar du i hallens skjutdörrsgarderob som dessutom rymmer städskåpet.

Sovrum

Hemmets sovrum ligger i anslutning till hallen och blir en skön plats för återhämtning och vila. Fönstret mot gården släpper in ett naturligt ljus i rummet. I hörnet finns en garderob för praktisk förvaring.

Badrum

Hemmets badrum är helkaklat och har en smidig hörndusch. När tvättkorgen är full gör den kombinerade tvätt- och torkmaskinen jobbet. Din uppgift blir att sortera den rena och torra tvätten på den smarta arbetsbänken som finns över maskinen.

Kök och vardagsrum

I ditt öppna kök och vardagsrum får du in ljuset från vardagsrummets fönster när du står och förbereder kvällens middag. Här kan middagen förtäras vid matbordet eller i soffan, och efteråt sköter den energieffektiva diskmaskinen disken. Lägenhetens vackra ekparkett ger rummet en härlig känsla.

Balkong

Påta i din urbana köksträdgård eller ta med din kopp med te ut på kvällen. Med en rymlig balkong i söderläge blir din lägenhet större än sina 38 kvadratmeter. Här kan du koppla av med en tidning i den bekväma solstolen eller duka upp kvällens middag.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet