Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk förvaring i trea med balkong

Här har du välplanerade ytor och sällskapet runt hörnet. Du har massor av praktisk förvaring i garderober och klädkammare och en underbart rymlig balkong i söderläge.

Här är vardagen i fokus. I din nya trea har två toaletter för morgonköerna och öppna och rymliga ytor för filmkvällar som middagar. På den stora balkongen får du enkelt plats med många vänner till sensommarmiddagen, när det är storbjudning kan du smita upp på takterrassen som du delar med grannarna. I aktiva Kapellgärdet arena går dessutom löpbanan ända fram till dörren.

Kök och vardagsrum

Ditt nya hem är byggt med öppen och sällskaplig planlösning. I kök och vardagsrum har du flertalet fönster som vetter mot soliga söder och gott om plats för prestigefyllda spelkvällar och soffmys. Köket har rymliga ytor för hackande och middagsförberedelser, med bra förvaring i full höjdskyl och fullhöjdsfrys.

Balkong

På tio kvadratmeter är det enkelt att få plats med utebordet eller solstolarna. Din nya balkong har massor av solchanser från det generösa söderläget, vilket gör utrymmet utmärkt för hemmaodlade växter och lediga dagar i värmen.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet på 16 kvadratmeter har du plats för en större säng samt en hel kortsida för förvaring. Fönstret i söderläge ger ljusinsläpp. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord. Barnet kan enkelt sprida ut leksakerna. Klädkammaren ligger runt hörnet och fönstret har morgonsol.

Badrum och gästtoalett

Ditt fina badrum är ljust helkaklat med praktiskt klinkergolv. När det är tvättdags hittar du tvättmaskinen och torktumlaren under en bänkskiva där du senare kan vika de rena kläderna. Gästtoaletten ligger mittemot och har toalett, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

I hallen har du gott om plats för kapphyllan. Du bjuds enkelt in i hemmet med den öppna entrén som släpper in ljus.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet