Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningen runt hörnet i fyra med balkong

I familjens nya fyra kan du utmana ungarna på ett lekfullt styrkepass på innergården med avslut på grannskapets takterrass. Hemmavid har du egen balkong och ljusa umgängesytor.

I ditt nya kvarter har du aktivitetsgården på innergården, med både utegym och löpbana. Här finns också ett cykelförråd där du kan ta cykeln för en tur till city fem minuter bort. Hemma har du öppen planlösning i ditt sociala vardagsrum med angränsande kök. Ute på den rymliga balkongen kan du njuta av långbrunchen med eller utan sällskap.

Kök och vardagsrum

Här finns ljusa och trivsamma ytor med gott om plats för inredning. Ditt klimatsmarta Marbodalkök är utrustat med integrerad diskmaskin och kyl och frys i full höjd. Här är det enkelt att få undan både matlådor och skitiga ugnsformar.

Balkong

Med en balkong på tio kvadratmeter finns plats för både utemöbler och växtlighet. Här kan du odla din egen timjan till grillkvällarna på takterrassen. När familjen vill ha lite egentid får du enkelt plats med ett större bord för den lyxiga sommarmiddagen.

Sovrum 1 och 2

I dessa sovrum kan barnen få skapa två härliga krypin. I det större rummet kan tonåringen få plats med både säng och skrivbord för läxläsning och i det mindre kan minstingen breda ut sig med leksaker och legobitar.

Badrum och extratoalett

Ditt badrum är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför vitvarorna har du en bänkskiva som fungerar som avställningsyta eller plats för tvättsortering. Hörnduschen kan badälskaren byta mot badkar. Extratoaletten motverkar köerna under långbadet.

Sovrum 3 med klädkammare

Familjens största sovrum passar utmärkt för föräldrarna. Här kan du med (eller utan) partner inreda med en spatiös dubbelsäng och varsitt nattygsbord. Kläderna organiseras enkelt i klädkammaren med linneskåp och plats för klädhängare.

Hall

I den öppna entrén välkomnas du till hemmet. Här finns plats för kapphyllan och ett städskåp för helgstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet