Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egna och gemensamma utemiljöer i aktiva Kapellgärdet

Med en alldeles egen balkong i söderläge och en gemensam takterrass åt sydväst är det nästintill omöjligt att missa solen. På husets aktivitetsgård kan du både löpträna, gymma och ta det lugnt.

I familjens nya trea finns möjligheter för rekreationstid såväl som umgänge dygnet runt. Du har öppna sociala ytor hemmavid och en rymlig balkong med plats för flera gäster. När du vill utöka bekantskapskretsen kan du bjuda grannen på middag på takterrassen, eller utmana hen på ett svettigt löppass på innergården. När det är dags för utflykt är cykeln det bästa transportmedlet, i huset finns både cykelförråd och mekarmöjligheter.

Kök och vardagsrum

Här är det enkelt att bjuda in flera kockar till middagsförberedelserna. Du har generösa arbetsytor och integrerade vitvaror som sköter disk och matförvaring galant. Matbordet kan du ställa vid köksfönstret eller i vardagsrummet intill. Här kan du även ställa soffgruppen för myskvällen.

Balkong

På balkongen på nio kvadratmeter har du sommarens bästa middagsplats. Här finns gott om plats för ett middagsbord för hela familjen. Söderläget ger solchanser större delen av kvällen.

Sovrum 1 och 2

Dina sovrum ligger vägg i vägg och vetter mot den lummiga innergården. Det största rummet passar utmärkt som vuxenrum, med plats för dubbelsäng och sängbord. I det något mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, skrivbord och tågrälsen.

Duschrum med tvättmöjligheter

I familjens helkaklade badrum har du praktiskt klinkergolv. I ditt stora badkar kan du ta ett långt bad efter styrkepasset på innergården. När det är tvättdags har du både tvättmaskin och torktumlare till ditt förfogande.

Hall

I hallen bjuds du in till det ljusa hemmet. Du hänger upp ytterkläderna i utrymmet till höger med plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet