Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tio minuter till city i aktiva Kapellgärdet

Efter en tur på stan eller ett träningspass på gårdens utegym är det skönt att koppla av på din balkong i soligt söderläge. Från Uppsalas stadskärna är två kilometer till ditt nya hem.

Välkommen hem till en välplanerad tvåa med träningsmöjligheter på innergården. Uppsalas utbud av restauranger och kulturupplevelse finns bara två kilometer bort. I cykelvänliga Uppsala är cykeln ett självklart val som både är bra för hjärtat och miljön. Givetvis har du cykelförråd och en gemensam cykelverkstad.

Entré

Ditt nya hem har ingång via den ljusa loftgången. I entrén finns plats för skoställ och hatthylla till vänster. Kläderna sorterar du i skjutdörrsgarderoben i hallen som även rymmer städutrustningen för storstädningen.

Sovrum

Lägenhetens sovrum har en vacker ekparkett och fönsterbänk i marmor. Här får du in ljuset från innergården medan du bäddar sängen. Garderoben i hörnet rymmer både lakanen och extratäcket.

Badrum

Din energieffektiva kombinationsmaskin är skonsam mot miljön och ett tacksamt inslag i ett aktivt liv. Här blir din tvätt både ren och torr och när maskinen har gjort sitt jobb viker du enkelt kläder och lakan på den ovanliggande arbetsbänken. Det snygga klinkergolvet är enkelt att hålla rent och de ljusa helkaklade väggarna ger ett elegant intryck.

Kök och vardagsrum

När det är dags att förbereda kvällens middag har du ditt stilrena Marbodalkök till förfogande. På induktionshällen kokar pastavattnet upp på nolltid. Durkstaget och resten av disken sköter din energieffektiva diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och har ett vackert ljusinsläpp från söder. Här väntar spontana middagar med grannar och uppstyrda kalas.

Balkong

Balkong Från vardagsrummet når du hemmets balkong som sträcker sig längst med hela väggen. Under sommarhalvåret kan du med fördel njuta av både frukost, lunch och middag här med ett soligt söderläge. Om du vill fånga det sista av kvällens sol är det bara att åka upp till den gemensamma takterrassen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet