Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiv tvåa med löpbana fram till dörren

I det aktiva kvarteret Kapellgärdet bor du nära city med gym och löpbana ute på gården. Här kan du utmana grannarna i femkamp innan ni tänder grillarna på den gemensamma gården.

I en cykelvänlig stad med utegym på gården ligger det aktiva livet nära till hands. Sociala gemensamma utrymmen möjliggör ett avslappnat umgänge med dina grannar. Hemma i din smart planerade tvåa har du en öppen och ljus känsla tack vara köket och vardagsrummets gemensamma yta. På balkongen i söderläge väntar otaliga stunder i den bekväma solstolen när det är dags att ta igen sig.

Entré

Din entré har ett praktiskt klinkergolv och plats för ytterkläderna till vänster. Här ser du direkt det ljusa vardagsrummet och balkongen när du kliver innanför dörren. I hallen har du en smart skjutdörrsgarderob utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Ditt sovrum har fönster som vetter mot den lummiga innergården och här kompletteras den större garderoben i hallen med en hörngarderob. Med sängen vid fönstret har du en sänggavel som ändrar utseende med årstidernas skiftningar.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har ett praktiskt och lättskött klinkergolv. Den stilrena hörnduschen och den kombinerade tvätt- och torkmaskinen gör det här till rummet för både tvagning och tvätt.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum Kök och vardagsrum samsas i en öppen och ljus planlösning. Här får du utan problem plats med matbordet, soffan och hyllan med alla böckerna. Längst med väggen har du ditt energieffektiva kök i stilren design. Här slänger du ihop mellanmålet innan nästa aktivitet, eller kopplar av med ett avstressande långkok

Balkong

Med en balkong som vetter åt söder kan du räkna med många soliga stunder. Med nio kvadratmeter får du plats med matplatsen och solstolen. Även när solen döljs av moln är balkongen en skön plats att vara på. Här kan du fylla på förrådet av frisk luft samtidigt som du påtar med dina tomatplantor.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet