Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Social och praktisk trea med balkong i söderläge

I ditt nya hem möts du av bra förvaringslösningar och trevliga umgängesytor. Du har öppen planlösning i kök och vardagsrum och en spatiös balkong med solläge från morgon till kväll.

Din nya trea är utformad med vardagen i fokus. Det ska vara enkelt att leva, vilket exempelvis visar sig med de två toaletterna, tvättmöjligheterna, klädkammare, garderober och sociala ytor inne i vardagsrummet och ute på balkongen. Du har dessutom massor av ytor att dela med grannarna. Ta ett glas på takterrassen i sydvästläge eller en snabb löprunda på den aktivitetsbaserade innergården.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum är byggda i öppen och social planlösning med flera fönster i söderläge. Du har ett stort vardagsrum med plats att anordna allt från spelkvällar till filmstunder i soffan. I köket finns spatiösa arbetsytor, bra förvaring i full höjdskyl och fullhöjdsfrys samt smakfull design från Marbodal.

Balkong

Den rymliga balkongen på tio kvadratmeter har underbart söderläge som ger sol till helgfrukosten och vardagsmiddagen. Solläget bjuder dessutom på utmärkta förutsättningar för odling.

Sovrum 1 och 2

Du har ett stort sovrum som passar för paret och ett mindre som är perfekt för barnet eller gästen. Det större rummet har plats för dubbelsängen, förvaringsmöjligheter samt fönster åt söder. Det mindre rummet har klädkammaren runt hörnet och morgonsol.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är helkaklat med klinkergolv och praktiska arbetsytor. Du har tvättmaskinen och torktumlaren under bänkskivan vilket maximerar golvytan i rummet. Gästtoaletten ligger mittemot och har toalett, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

I hallen har du gott om plats för kapphyllan. Du bjuds enkelt in i hemmet med den öppna entrén som släpper in ljus.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet