Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning i sällskaplig trea

Här finns social planlösning för middagar och hemmakvällar. Du har två lugna sovrum och praktiska lösningar för vardagen. På den träningsfokuserade innergården kan stora och små aktivera sig.

När du kommer in i den ljusa hallen välkomnas du av öppen planlösning och både fönster och balkong som ger ljusinsläpp och rymd. Lite längre in finner du ditt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gemensamhetsytorna i kvarteret inkluderar både aktivitetsgård och takterrass. När familjen beger sig ut på utflykt är cykeln det bästa färdmedlet, i huset finns både cykelverkstad och cykelförråd.

Kök och vardagsrum

I ditt miljövänliga Marbodalkök kan hela familjen hjälpa till med matlagningen. Du har rymliga arbetsbänkar och spatiös förvaring för matresterna i kyl och frys. Med massor av energieffektiva lösningar och en snyggt integrerad diskmaskin. I det angränsande vardagsrummet har du plats för en extra matplats när det är storbjudning. Här kan du även ställa soffgruppen för myskvällen.

Balkong

Med din rymliga balkong har du sommarens bästa middagsplats. Du har gott om plats för ett middagsbord där hela familjen får plats och söderläget ger solchanser större delen av kvällen.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger vägg i vägg med fönster mot den spännande innergården. Det större rummet passar utmärkt som föräldrarum, med plats för en större säng och två nattygsbord. I det mindre rummet får du precis plats med enkelsäng, skrivbord och lego.

Duschrum med tvättmöjligheter

I familjens stora badrum har du vackert helkaklade väggar och klinkergolv. I det stora badkaret kan du ta ett långt välgörande bad efter löprundan på innergården. När det är tvättdags har du både tvättmaskin och torktumlare till ditt förfogande.

Entré

I hallen bjuds du in till det ljusa hemmet. Du hänger upp ytterkläderna i utrymmet till höger med plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet